Ads Top

InterRail verleidt met nazomer korting

Van 1 augustus tot 30 september 2014 biedt InterRail 15% korting op alle InterRail Global Passen, geldig in 30 Europese landen. Deze aanbieding is beschikbaar voor alle leeftijden en kan worden gebruikt voor reizen vanaf 15 september tot eind december 2014.

Doel van de promotie is om treinreizen door Europa in de nazomer en herfst te stimuleren. Naast de korting op de InterRail Pass kan de reiziger dan profiteren van de voordelen die reizen in het naseizoen biedt. "De voordelen van kortere rijen bij toeristische bezienswaardigheden en lagere prijzen zijn evident" meldt InterRail Marketing Manager Silvia Görlach," maar daarnaast geeft reizen door Europa, zodra de zomerdrukte achter de rug is, een heel andere reiservaring. Het biedt de mogelijkheid om verschillende landen, de inwoners en hun cultuur op een meer authentieke en ontspannen manier te ontdekken."

Om InterRailers tijdens hun reis van praktische informatie te voorzien is een handige gratis InterRail Rail Planner App beschikbaar. Deze succesvolle App biedt Europese dienstregeling informatie offline aan zodat roamingkosten vermeden worden. Verder biedt de App toegang tot een lijst met extra InterRail voordelen zoals gratis of gereduceerde toegang tot musea en hotels en korting op diverse bootreizen. Ook is het met de App eenvoudig om het dichtstbijzijnde station te vinden dankzij een ingebouwde GPS functie. De gratis Rail Planner App is beschikbaar voor iOS en Android smartphones.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.