Ads Top

Media Markt start verkoop elekrische fietsen

Voor de aanschaf van een elektrische fiets kunnen consumenten vanaf volgende week ook bij Media Markt terecht. De retailer wil het grootste en breedste assortiment elektrische fietsen tegen een scherpe prijs aanbieden. Om te testen of dat aanbod aanslaat, start Media Markt maandag 4 april met de verkoop van e-bikes op zes winkellocaties en in de webshop.

De deelnemende winkels zijn Media Markt Rotterdam Centrum, Roermond, Groningen Sontplein, Middelburg, Arnhem en Hoorn.

De elektronicaketen staat zelfs paraat voor reparatie in de winkel, aan huis of onderweg. Ook is het mogelijk om de e-bike twee weken gratis thuis uit te proberen. In de winkels komen testmogelijkheden; op speciale loopbanden met virtuele schermen is het mogelijk om zelf een fietsritje te ervaren op de e-bike.

Zo’n 70 procent van de waarde van e-bikes ligt bij de accu en de motor. Daarnaast duurt het niet lang meer totdat het heel normaal is om je smartphone of tablet hierop aan te sluiten om zo te kunnen navigeren, handsfree te bellen of je telefoon op te laden. Ook is de verwachting dat je binnenkort je verlichting en sloten op afstand kunt bedienen, een melding ontvangt als er iemand aan je e-bike rommelt of een melding krijgt als de accu leeg of opgeladen is.

De kennis die ’s lands grootste elektronica-aanbieder heeft over alles met een stekker, kunnen consumenten die een elektrische fiets zoeken straks goed benutten. Media Markt ziet zijn intrede in deze markt daarom als een logische stap.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.