Ads Top

Nieuwe bushaltes voor SnelBuzz lijn 388 langs de N214

De komende weken vernieuwt de provincie Zuid-Holland een aantal bushaltes langs de N214. Op 9 december start Qbuzz namelijk met een nieuwe busverbinding tussen Rotterdam Kralingse Zoom en Utrecht via de Alblasserwaard: de SnelBuzz lijn 388.

De haltes langs de N214 bij Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en Noordeloos worden comfortabeler en krijgen extra voorzieningen, zoals overdekte fietsenstallingen en een digitaal informatiepaneel met actuele vertrektijden. Bij Bleskensgraaf komt een K+R strook en bij Molenaarsgraaf wordt een P+R terrein nabij de halte aangelegd. Zo wordt reizen van en naar de halte een stuk prettiger.

Deze maatregelen zijn nodig voor het nieuwe openbaar vervoer netwerk dat op 9 december 2018 van start gaat. Dit netwerk in de regio Drechtsteden/Alblasserwaard wordt compleet vernieuwd met de komst van nieuwe vervoerder Qbuzz. De SnelBuzz lijn 388 wordt een snelle verbinding vanuit Rotterdam Kralingse Zoom via Papendrecht en Sliedrecht over de N214 naar Meerkerk en Utrecht. Door deze routewijziging wordt de reis naar Rotterdam tot wel 30 minuten sneller.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.