Ads Top

Zien waar je bus of trein is in Google Maps

Vanaf vandaag kunnen reizigers in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag in realtime op de kaart zien waar de bus of trein die ze moeten hebben zich bevindt. Deze nieuwe functie is onderdeel van een update die is aangekondigd voor Google Maps en die je meer grip biedt op je dagelijkse reis van en naar werk, studie of school. D

Woon-werkverkeer neemt vaak veel tijd in beslag en is niet altijd even voorspelbaar. Zo besteden volgens historische data van Google Maps bijvoorbeeld Noord-Amerikanen elke maand een volle dag aan forenzen. Dat komt neer op een jaarlijkse vakantie van bijna twee weken. Een slechte ervaring tijdens de spits kan je hele dag in de war sturen, zelfs als de reis al lang en breed achter de rug is.

In Google Maps tref je nu het tabblad Forenzen aan. Dit tabblad biedt met een simpel tikje toegang tot live OV- en verkeersinformatie die naadloos aansluit op jouw reis van of naar het werk of school.

Ga je zowel met de auto als het openbaar vervoer naar je werk? Dan heeft Google ook een handige nieuwe functie voor je in petto. Deze laat je weten wanneer je precies van huis moet gaan en biedt informatie over elk onderdeel van je reis. Zo kun je zien of er sprake is van druk verkeer, wanneer de volgende trein vertrekt en hoe lang het duurt om van het station naar kantoor te lopen. Wij nemen je al het werk uit handen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.