Ads Top

'Eindelijk een elektrische fiets die er mooi uitziet'

De populariteit van de elektrische fietsen is niet meer te stuiten. Uit de onlangs door BOVAG en RAI Vereniging gepubliceerde fietsverkoopcijfers van 2018 blijkt dat het aantal verkochte exemplaren met zo’n 40 procent is gestegen.

WATT voorziet een nog sterkere groei door met de drie stijlvolle urban e-bikes. De modellen moeten aanslaan bij de nieuwe generatie liefhebbers die elegant door de stad willen rijden en voorheen afgeschrikt werden door het lompe uiterlijk van e-bikes.

Eigenaar Frans ontwikkelde zelf een elektrische fiets. Zijn vader zocht een e-bike. Frans schrok van het aanbod. Vooral karakterloze, stugge modellen van conventionele merken. Met een flink prijskaartje bovendien. Dat kan anders vond Frans. Met WATT brengt hij de authentieke Nederlandse fiets tegen als moderne aantrekkelijk geprijsde e-bike in het straatbeeld. Dus geen hoekig model met uitsteeksels in geruststellend grijs.

Op het stuur van elke Watt Fiets zit een display waarmee de motor wordt bediend. Er zijn vijf versnellingen, oplopend van 15 tot 25 kilometer per uur ondersteuning. Hoe meer je zelf trapt, hoe minder vermogen je van de accu verbruikt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.