Ads Top

Nieuwe dienstregeling regio Gooi en Vechtstreek


Met de introductie van de nieuwe buslijn 221 zorgt Transdev voor een directe, snelle busverbinding tussen ’t Gooi en Amsterdam Zuid (RAI, Vrije Universiteit Amsterdam en VU Medisch Centrum). Buslijn 200 is de snelle spitsverbinding tussen 't Gooi en Utrecht Science Park.
 
De komst van lijn 221 was door Transdev aangeboden per december 2022, maar na overleg met de Provincie Noord-Holland is de komst van de lijn naar voren gehaald en wordt lijn 221 ruim een jaar eerder geïntroduceerd. Dat lijn 221 nu al kan rijden komt door de goede afstemming en samenwerking tussen de Provincie Noord-Holland, Vervoerregio Amsterdam, Gemeente Amsterdam en Transdev.

Lijn 221 start als spitsverbinding. Er zal eerst gestart worden met een aantal busritten in de spitsuren. Deze spitslijn 221 rijdt in de ochtendspits 6 ritten en 's middags 8 ritten in een halfuurdienst.

Naast lijn 221 introduceert Transdev ook een nieuwe spitslijn richting Utrecht Science Park. Hiermee ontstaat er een directe verbinding tussen 't Gooi en Utrecht Science Park.

Lijn 100 van Transdev rijdt van 22 augustus tot en met 24 december 2021 een andere route. Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.