Ads Top

Werkzaamheden tussen Dordrecht en Roosendaal

Tussen Dordrecht en Roosendaal vinden van 16 september tot 1 oktober werkzaamheden aan het spoor plaats. In Zevenbergen werkt aannemer BAM Infra OV deze dagen in opdracht van ProRail aan een grootschalige vernieuwing van het spoor. In het weekend van zaterdag 21 op maandag 23 september wordt er ook gewerkt tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe. Er rijden dan geen treinen, NS zet bussen in.

In het centrum van Zevenbergen is de spoorbaan toe aan een complete vernieuwing. De onderbouw van dit stuk spoor dateert uit 1855 en is door de jaren heen instabiel geworden.

Het werk in Zevenbergen start op maandagmorgen 16 september 01:00 uur en eindigt op dinsdag 1 oktober 01:00 uur. Deze werkzaamheden hebben impact op omwonenden, treinreizigers en verkeersdeelnemers. Omwonenden zijn breed vooraf ingelicht en ook verkeersdeelnemers moeten rekening houden met overlast.

Vanaf snelwegen worden automobilisten gewezen op de verminderde bereikbaarheid van Zevenbergen. De overwegen Langeweg Hazeldonkse Zandweg zijn om beurten afgesloten met meer reistijd tot gevolg.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.