Ads Top

Diverse productverbeteringen voor Interrail in 2015

Interrail zet dit jaar de standaard voor Europees treinreizen met een divers aanbod van productverbeteringen voor 2015. Jongeren, families, volwassenen en senioren hebben nu nog betere mogelijkheden om Europa per trein te ontdekken. 

Zo is Interrail het jaar begonnen met het introduceren van het Gezinsconcept. Dit aanbod maakt het mogelijk om kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis mee te laten reizen met een familielid of vriend die in het bezit is van een Adult Interrail Pass.

Verder is het met de introductie van de eersteklas Youth Pass nu mogelijk voor jongeren tussen 12 en 25 jaar om samen met hun vrienden en familie gebruik te maken van het comfort van reizen in de eerste klas. De Youth Pass was voorheen alleen verkrijgbaar in de tweede klasse. Een eerste of tweede klas Youth Pass is 20 procent voordeliger dan een Adult Pass. Senioren en volwassen reizigers worden echter niet uitgesloten van de positieve productontwikkelingen. Zowel de Senior als de Adult Passes zijn met 6,5 procent in prijs verlaagd.

Naast deze productveranderingen is het Interrail Pass concept ook toegankelijker geworden. Voorheen moesten reizigers buiten Europa aantonen dat ze minimaal zes maanden in Europa hebben gewoond om in aanmerking te komen voor de Interrail pas. Vanaf nu hoeven deze reizigers alleen nog maar aan te tonen dat ze in Europa woonachtig zijn, ongeacht hoe lang ze er al wonen. Zo geeft Interrail het toenemende aantal niet-Europese expats de mogelijkheid om de culturele, historische en geografische rijkdommen van het continent met de trein te ontdekken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.