Ads Top

Interrail met boot en veerpont

Met ingang van dit jaar introduceert Interrail de Attica Pass - een nieuwe One Country Pass - die het voor reizigers mogelijk maakt om van het ene naar het andere Griekse eiland te reizen per veerpont. Dit kan tot zes overtochten per maand. De pas maakt het voor Interrailers mogelijk om de veerponten van de Attica Group tussen Italië en Griekenland te gebruiken, tezamen met diensten tussen een aantal Griekse eilanden, zoals Kreta, Santorini en Mykonos. Dit kan zowel in de eerste als de tweede klas en alle bijkomende kosten, zoals brandstoftoeslagen en havengelden, zijn inbegrepen.

De Griekse eilanden trekken miljoenen bezoekers per jaar, en behoren tot de mooiste en meest populaire toeristische bestemmingen in Europa. Met het introduceren van de Attica Pass streeft Interrail ernaar om haar klanten de unieke mogelijkheid te geven om flexibel rond de eilanden te reizen, ver verwijderd van de doorsnee 'all-inclusive' hotels. "Naast dit specifieke product is de Attica Pass ook de perfecte toevoeging aan een Interrail Global Pass voor iedereen die Europa niet alleen over land, maar ook over zee wil verkennen", stelt Carlo Boselli, General Manager bij Eurail Group G.I.E..

In Zwitserland zijn de bootdiensten van BLS nu volledig geïntegreerd in de Interrail Global Pass, in tegenstelling tot de 50% korting die voorheen werd gegeven. Dit maakt het voor reizigers mogelijk om het hele jaar door de adembenemende uitzichten van Zwitserland te ervaren.
Deze productverbeteringen maken onderdeel uit van een bredere bedrijfsstrategie om reizen met Interrail zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken. Andere recente verbeteringen in het aanbod zijn het Gezinsconcept, de 1e klas Youth Pass en prijsverlagingen voor de Adult en Senior Passes.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.