Ads Top

Fiets ‘m d’r in: symposium Rover en Fietsersbond

De fiets mee in het OV, als voor- of natransportmiddel en zelfs als alternatief voor OV: fiets en OV gaan steeds meer samen. Reden voor Rover om samen met de Fietsersbond een symposium aan dit onderwerp te wijden. We zijn daarvoor te gast bij de provincie Groningen, op vrijdag 14 oktober aanstaande.

Wat kunnen fiets en OV voor elkaar betekenen? Hoe zit dat in de stad en hoe anders is dat in de regio? Hoe kunnen fiets en trein en fiets en bus elkaar versterken? Hoe houden we het fietsparkeren bij stations en haltes op peil? Al deze vragen komen aan de orde op het symposium in Groningen en worden besproken door vertegenwoordigers uit de wetenschap, de gemeente, de provincie, NS en Arriva.

Aan het woord komen onder meer mobiliteitsanalist Ronald Kager, Kees Miedema en Pim Raaijmakers van NS, gedeputeerde Fleur Gräper, Jaap Valkema namens de gemeente Groningen en  Yvonne Dubben van Arriva. Uiteraard is er veel ruimte voor debat met sprekers en toehoorders, onder de bezielende leiding van Marc Maartens.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.