Ads Top

Nieuwe dienstregeling bussen in West-Overijssel per 17 februari 2019

Op zondag 17 februari 2019 gaat de nieuwe dienstregeling in voor de bussen van OV Regio IJsselmond en Syntus in Noordwest en Midden Overijssel. Deze wijziging van de dienstregeling valt samen met de opening van het nieuwe busstation in Zwolle.

Jaarlijks worden er wijzigingen in de dienstregeling van stads- en streekbussen doorgevoerd om de aansluitingen en rijtijden voor de reizigers te verbeteren. De nieuwe dienstregeling komt mede tot stand via tips en feedback van reizigers en chauffeurs.

Op sommige lijnen veranderen alleen de aankomst- en vertrektijden, op andere lijnen gebeurt er meer. De opening van het nieuwe busstation aan de zuidzijde van het station in Zwolle betekent ook een wijziging in de routes van de buslijnen naar het busstation.

OV Regio IJsselmond en Syntus Overijssel verzorgen het busvervoer in West-Overijssel in opdracht van de provincie Overijssel. Een overzicht van de nieuwe dienstregeling, lijnennetkaarten en folders zijn te vinden op de websites van de vervoerders.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.