Ads Top

Grootscheepse spoorvernieuwingsoperatie in het Gooi


Van zaterdag 3 augustus tot en met zondag 25 augustus gaan we flink aan de slag op het spoor rond station Naarden-Bussum. ProRail vernieuwt sporen over bijna vier kilometer zodat treinen in de toekomst sneller kunnen rijden.

In een periode van 23 dagen werkt ProRail in augustus aan diverse spoorverbeteringen in het Gooi. Het spoor, de seinen en de bovenleiding worden vernieuwd. Twee overwegen worden smaller gemaakt, wat veiliger is. Een groot aantal wissels wordt verwijderd. Er komen ook twee nieuwe wissels bij.

Perrons op het station worden beter ingericht. Er komt een nieuwe entree. Ook bouwt ProRaul een nieuwe onderdoorgang bij het Naardermeer, heel handig voor wandelaars en fietsers. Voor dieren komen er nieuwe faunapassages, zodat ook zij het spoor veilig kunnen oversteken.

Van woensdag 14 augustus tot en met zondag 25 augustus gaat ProRail slag met onderhoud van het spoor bij het naastgelegen station Weesp. De werkzaamheden rond Naarden-Bussum en Weesp hebben tot gevolg dat zeer beperkt treinverkeer mogelijk is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.