Ads Top

Reis met de trein naar de Vierdaagse in Nijmegen

Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli wordt er weer gewandeld in Nijmegen. Vele wandelaars gaan van start voor de Vierdaagse wandelmarsen. Vanaf zaterdag 13 juli staat Nijmegen al in het teken van de Vierdaagse Feesten. Nijmegen is dan hét centrum voor vele wandelaars en feestvierders.

Om alle wandelaars maar ook de feestvierders van en naar station Nijmegen te brengen rijdt NS een extra en aangepaste dienstregeling. NS rijdt extra (nacht)treinen en langere treinen om alle wandelaars op tijd naar de start te brengen en ‘s middags weer terug. En natuurlijk wordt er ook voor de feestvierders gezorgd. Een speciaal nachtnet zorgt ervoor dat ook feestvierders weer met de trein naar huis kunnen. Tijdens de Vierdaagse zijn vele extra NS-medewerkers aanwezig op onder andere station Nijmegen om iedereen zo prettig mogelijk op weg te helpen en wegwijs te maken. Zo komt iedereen snel en gemakkelijk in hartje Nijmegen en worden files en parkeerproblemen vermeden.

Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 juli rijden er extra (nacht) treinen op de trajecten Zwolle-Arnhem-Nijmegen, Utrecht-Arnhem-Nijmegen en ’s-Hertogenbosch-Nijmegen.

Op vrijdag 19 juli kunnen reizigers gebruik maken van de speciale pendeltreinen die de hele dag tussen Arnhem en Nijmegen rijden. De normale dienstregeling op dit traject is op deze dag aangepast.

Vanaf 10 dagen voor vertrek kunnen reizigers hun reis plannen met de NS Reisplanner op ns.nl of met de NS-app.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.