Ads Top

GO Sharing stimuleert gedrag rond deelvervoer met vernieuwde app

GO Sharing heeft zijn app vernieuwd. De nieuwe GO Sharing app, die werd ontwikkeld in samenwerking met Label A, heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen. Daardoor werkt de nieuwe app een stuk intuïtiever.

Zo is er een duidelijker onderscheid tussen de verschillende deelvoertuigen die gehuurd kunnen worden: de GO Sharing elektrische scooters, e-bikes en elektrische auto’s. Bovendien gaat het zoeken naar een beschikbaar voertuig makkelijker en kan het dichtstbijzijnde voertuig met één klik worden gevonden.

Het huren van een voertuig en betalen van een rit gaat nu nog gemakkelijker. Reserveren kan in minder klikken en het wisselen tussen betaalmethodes gaat sneller. Bovendien is de rijbewijscontrole niet langer nodig wanneer alleen gebruik wordt gemaakt van de elektrische deelfietsen.

In de nieuwe app wordt het servicegebied, het gebied waar de rit met een deelvoertuig beëindigd mag worden, duidelijker weergegeven. Het is een van de aanpassingen die na uitvoerige analyse en dialoog met gebruikers en gemeenten tot stand is gekomen. Gebruikers moeten nog steeds een foto maken van het geparkeerde deelvoertuig om de huur te kunnen beëindigen, maar deze moet in de nieuwe app in een fotokader passen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.