Ads Top

NS rijdt woensdag weer treinen

Woensdag 31 augustus voeren vakbonden FNV Spoor, VVMC en CNV de vijfde dag van de estafettestaking. Na de actie van dinsdag rijdt NS woensdag 31 augustus weer treinen, met uitzondering van Zuid- en Oost-Nederland. Er kan ook nu weer geen alternatief busvervoer worden ingezet.

Het actiegebied raakt een groot deel van Zuid- en Oost-Nederland. Om de dienstregeling in de rest van Nederland zo goed mogelijk te rijden, laat NS treinen stoppen en vertrekken tot de grenzen van het stakingsgebied, te weten de stations Rotterdam Centraal, Dordrecht, Utrecht Centraal, Geldermalsen, Driebergen-Zeist*, Amersfoort en Zwolle.

Daarnaast kunnen reizigers woensdagochtend nog hinder ondervinden van de gevolgen van de actie van vandaag, dinsdag 30 augustus, waarbij er in het hele land geen NS-treinen rijden. Mogelijk staan nog niet alle treinen op de juiste plek.

De internationale treinen rijden op woensdag 31 augustus. De treinen stoppen niet op de stations in de gebieden waar actie wordt gevoerd. Voor internationale reizigers betekent dit het volgende:

Thalys en Eurostar rijden normale dienstregeling, er zijn geen wijzigingen in de stops van deze treinen
De Intercity Berlijn stopt niet op de stations Apeldoorn, Deventer, Hengelo en Almelo
De ICE’s en Nightjet Zurich en Nightjet Wenen/Innsbruck stoppen niet op station ’s-Hertogenbosch en station Venlo. Vanwege werkzaamheden in Duitsland rijden deze treinen een andere route dan gebruikelijk: de treinen gaan vanaf
Amsterdam – Utrecht – ’s-Hertogenbosch - Venlo – naar Duitsland
De Intercity Brussel stopt niet in Breda
NS en haar internationale partners informeren de internationale reizigers over de impact van deze staking op hun reis. Ook de Internationale Reisplanner wordt aangepast.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.