Ads Top

NS brengt je naar de Nijmeegse Vierdaagse

Ook dit jaar zet de Vierdaagse van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli Nijmegen weer op zijn kop. Er worden dan ruim 1,5 miljoen wandelaars en feestvierders verwacht die naar Nijmegen afreizen. Zowel NS als Arriva rijden vanaf zaterdag 13 juli extra treinen van en naar Nijmegen.
 
De snelste en makkelijkste manier om in hartje Nijmegen te komen is met de trein. In de ochtend rijden de treinen vanuit verschillende richtingen eerder naar Nijmegen, zodat wandelaars op tijd aan de start kunnen verschijnen. Overdag en in de avond rijden op verschillende trajecten extra (lange) treinen om de toeschouwers en feestvierders van en naar Nijmegen te vervoeren.

Extra treinen
- Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli rijden er (extra) nachttreinen op de trajecten Nijmegen-Arnhem-Zutphen-Zwolle, Nijmegen-Arnhem-Utrecht, en Nijmegen-’s-Hertogenbosch.

- Op vrijdag 19 juli kunnen reizigers gebruik maken van de speciale pendeltreinen die de hele dag tussen Arnhem en Nijmegen rijden. De normale dienstregeling op dit traject is op deze dag aangepast.

- Arriva rijdt van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 juli extra nachttreinen tussen Arnhem Centraal en Doetinchem en tussen Elst en Tiel. De NS-treinen uit Nijmegen sluiten aan op deze Arriva-treinen.  

- Van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli rijdt Arriva ook de gehele nacht door op de Maaslijn tussen Nijmegen-Venray. Er rijdt dan elk half uur een trein.

Op stations Nijmegen en Arnhem Centraal staan deze week extra collega’s van NS en Arriva. NS zet extra medewerkers in om ervoor te zorgen dat reizigers snel en veilig uit en in de trein komen door de poortjes voor het station.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.