Ads Top

Werkzaamheden aan het spoor: geen treinen

Van zaterdag 13 juli tot donderdag 25 juli werkt ProRail aan het spoor tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal. Vervolgens is ProRail tot zaterdag 27 juli aan het werk bij station Schiedam Centrum en tussen Rijswijk en Delft Campus. Ook zijn er op zaterdag 27 en zondag 28 juli werkzaamheden tussen Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor.

Gevolgen voor de treinreis:

Van zaterdag 13 juli tot donderdag 25 juli rijden er geen treinen tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal.
Van donderdag 25 juli tot zaterdag 27 juli rijden er geen treinen tussen Den Haag Centraal en Schiedam Centrum.
Op zaterdag 27 en zondag 28 juli rijden er geen treinen tussen Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor/Den Haag Ypenburg
NS zet bussen in.
NS adviseert reizigers tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal om te reizen via Gouda.
Ga voorbereid op reis

NS zet bussen in en adviseert reizigers om te reizen via Gouda en voor vertrek de NS reisplanner op ns.nl of de NS-app te raadplegen. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd.

ProRail werkt op Den Haag Centraal op de sporen 1 tot en met 4 (richting Rotterdam) aan kabels en leidingen en verplaatst bovenleidingspalen en -funderingen. Ook wordt een deel van perron 2/3 vernieuwd. Verder bouwt ProRail aan het spoor tussen Delft Campus en Rottterdam en is er werk bij station Schiedam Centrum aan een betonnen fundering voor nieuwe ligging van de sporen. Al deze werkzaamheden zijn onderdeel van het project PHS tussen Rijswijk-Rotterdam. Met dit project worden sporen en stations aangepast zodat er vanaf eind 2024 meer treinen kunnen rijden tussen Den Haag en Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.