Ads Top

Korting voor Interrailers op Thello nachttreinen tussen Parijs en Venetië

Vanaf 1 april 2014 heeft InterRail een nieuwe partner; Thello nachtreinen biedt 25% korting op de standaard prijs voor volwassenen aan reizigers met een InterRail Global Pass of een InterRail One Country Pass voor Frankrijk of Italië. Dit tarief is verkrijgbaar bij de verkooppunten van Thello en Trenitalia.
Thello is een Frans - Italiaanse spoorwegmaatschappij, geboren uit een samenwerking tussen Trenitalia en Transdev, welke dagelijkse nachttreinen rijdt tussen Parijs, Milaan en Venetië. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen InterRailers profiteren van de voordelen die het reizen per nachttrein biedt, zoals het besparen van tijd en geld, terwijl men uitgerust op de plaats van bestemming aankomt, klaar om een nieuwe stad ter verkennen.
 In Frankrijk vertrekken de Thello treinen vanuit Parijs en Dijon, met bestemmingen als Milaan, Padua, Vicena, Brescia en Venetië. De trein komt aan in het hart van de stad, zodat InterRailers direct met sightseeing kunnen beginnen, of hun reis verder door Italië kunnen vervolgen door over te stappen op een trein van het hoge snelheid netwerk Frecciarossa. Deze hoge snelheidstreinen doen er iets minder dan drie uur over om de afstand van 576 kilometer tussen Milaan en Rome te overbruggen.
Ter voorbereiding van, maar vooral voor tijdens de reis is er een handige offline Rail Planner App beschikbaar. Deze applicatie biedt reizigers waardevolle informatie, zoals een Europees spoorboekje en een volledig overzicht van alle InterRail Pass kortingen. Verder is het mogelijk om het dichtstbijzijnde station te vinden met behulp van een handige ingebouwde GPS functie. De gratis App is beschikbaar voor iOS en Android smartphones en werkt offline zodat reizigers dure roaming kosten kunnen vermijden. 
Een InterRail Global Pass biedt de mogelijkheid om in 30 Europese landen per trein te reizen, van Scandinavië tot in Turkije. De passen zijn te koop met een geldigheid vanaf vijf dagen tot een geldigheid van een maand. Met een InterRail Pass heeft een reiziger de vrijheid om een eigen reisplan samen te stellen en zelfs onderweg zonder probleem van reisplan te veranderen. De InterRail One Country Pass is de perfecte reisgenoot voor het verkennen van een specifiek land.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.