Ads Top

Veilig bellen op fiets of motor

In Nederland, het land met het hoogst gemiddelde fietsbezit per hoofd van de bevolking; 13,5 miljoen (84 procent) heeft een of meer fietsen, brengt BTG Trading International BV een gepatenteerd veiligheidsbevestigingssysteem voor alle smartphones op de Nederlandse markt.
BTG Trading International BV in Dongen is nu distributeur in Nederland van het gerenommeerde Engelse merk Ultimate Addons. Ultimate Addons is al ruim 10 jaar marktleider in Engeland met een groot assortiment accessoires voor tablets en smartphones. Deze accessoires waarborgen de veiligheid tijdens het fietsen of motorrijden bij gebruik van een smartphone.
De accessoires zijn vooral gericht op gebruik tijdens het fietsen - motorrijden - golfen - autorijden om te navigeren met smartphones. Ook zijn de accessoires geschikt voor o.a. Apple iPhone 3-4-5-5c-5s - Samsung Galaxy S2-S3-S4. Het opladen van mobiele telefoons tijdens het motorrijden is nu ook mogelijk. Er is een complete set verkrijgbaar die geschikt is om aan te sluiten op de accu van een motor. Voorzien van een veiligheidszekering en met een aan/uit schakelaar, de ideale oplossing om een smartphone op te laden tijdens het navigeren. Leverbaar voor iPhone - Samsung Galaxy S2 en S3 - TomTom Rider.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.