Ads Top

Ceintuurbrug Amsterdam dicht vanaf 25 juli: omleiding trams en afsluiting kruispunten

Tussen maandag 13 juli en 10 augustus zijn er extra werkzaamheden aan de Ceintuurbrug en in de directe omgeving. Vooral voor bewoners en ondernemers van de Ceintuurbaan, Ruysdaelkade, Hobbemakade en de Roelof Hartstraat geeft dit hinder. De werkzaamheden zijn in de zomerperiode omdat het dan ook vakantietijd is voor veel mensen.

Vanaf zaterdag 25 juli wordt de Ceintuurbrug 16 dagen in z’n geheel afgesloten om het tramdek te vervangen en kabels en leidingen aan te sluiten. Omdat de Ceintuurbrug een belangrijke ader is voor trams en nood- en hulpdiensten, wordt er dag en nacht door gewerkt om de afsluiting zo kort mogelijk te houden. Maandag 10 augustus is de brug weer open.

Trams 3 en 12 worden tot maandag 10 augustus omgeleid via de Eerste Constantijn Huygensstraat, Overtoom, Leidseplein, Weteringschans en Van Woustraat en vice versa. Kijk op www.gvb.nl/omleidingen

Ook de kruisingen Hobbemakade – Roelof Hartstraat en Ceintuurbaan – Ruysdaelkade zijn tussen 25 gedurende de stremming afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via gele borden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.