Ads Top

Rotterdamse bouwiconen prijken op NVM tram

Rotterdamse iconen als de Erasmusbrug, het Centraal Station en Hotel New York zijn nu door de gehele stad te zien. Vanaf vrijdag 10 juli rijdt er een speciale NVM tram door de stad waarop deze en andere bekende lokale bouwwerken zijn afgebeeld.

De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) speelt met de advertentie op tramlijn 2107 van RET in op de trotsheid van de Rotterdammers op hun stad. Vorig jaar presenteerde de makelaarsvereniging een vergelijkbaar initiatief in Den Haag.

Roeland Kimman, woordvoerder NVM: "Rotterdam kent een aantal markante bouwwerken waar de inwoners terecht heel trots op zijn. Daarom zetten wij die als NVM graag in het zonnetje, geheel in lijn met onze 'goed gevoel'-slogan. De opvallende tram rijdt door de hele stad en wordt dus door iedereen gezien. Hiermee benadrukken we tevens dat de NVM-makelaar de lokale markt goed kent. Makelen is maatwerk."

Kimman droeg de tram vandaag symbolisch over aan Rob Wassenaar, voorzitter van de afdeling Rotterdam van NVM. Wassenaar: "We zijn blij dat we zo'n fleurig object door onze stad hebben rijden. Het geeft een positief gevoel over de rol die de makelaar speelt voor de mensen in onze mooie stad.

De NVM tram zal minimaal een jaar door de stad rijden. De tram heeft een lengte van 32 meter is van alle gemakken voorzien, waaronder free wifi.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.