Ads Top

Extra nachtritten tijdens de Vierdaagse

Van 21 t/m 24 juli vindt de 99ste Vierdaagse plaats. Arriva rijdt in verband met dit evenement met extra nachttreinen tussen Zevenaar - Arnhem en vice versa. Voor de wandelaars vertrekken er twee extra vroege treinen naar Arnhem, zodat zij tijdig bij de start kunnen verschijnen. Voor de feestgangers vertrekken er vijf extra late treinen vanaf Arnhem naar Zevenaar. Alle treinen sluiten aan op de treinen van de NS van en naar Nijmegen. De eerste extra treinen rijden in de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 juli, de laatste in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 juli.

De negentiende editie van Zwarte Cross vindt plaats van 24 t/m 26 juli. Dit jaar kunt u vanuit het hele land voordelig met het OV naar de Zwarte Cross reizen.

U reist naar station Lichtenvoorde-Groenlo en vanaf daar wordt u met de pendelbus direct naar de hoofdingang of ingang van de camping gebracht. Daarnaast rijdt er vrijdagavond na het optreden van Anouk een extra pendelbus naar Varsseveld. In Varsseveld kunnen reizigers overstappen op de extra nachttrein naar Arnhem.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.