Ads Top

Voorverkoop Electrified S begonnen

Het Amsterdamse VanMoof start vandaag met de voorverkoop van de elektrische fiets van de toekomst; nog net niet zelfsturend, maar een slimmere fiets bestaat niet, vinden de makers.

De Electrified S heeft een praktisch onzichtbare, maar krachtige motor en alle techniek -inclusief batterij- is volledig geïntegreerd in het lichtgewicht frame. Het elektrische slot maakt sleutels overbodig en met één druk op de knop, binnen de speciale VanMoof app, vind je een gestolen Electrified S gemakkelijk terug. De fiets is vanaf vandaag exclusief te bestellen via preorder.vanmoof.com en volop te testen in de brandstores in Amsterdam, New York en Taipei.

Het ontwerpteam van VanMoof heeft meer dan drie jaar gewerkt aan de nieuwe Electrified. 'Een fiets waarin alle innovaties van de afgelopen zeven jaar samenkomen,' aldus Taco Carlier, medeoprichter van VanMoof. 'Onze ontwerpfilosofie is zoveel mogelijk onderdelen en techniek integreren in het frame. Dat maakt de fiets mooier maar -nog belangrijker- ook robuuster. Door de technologie van de Electrified S veilig op te bergen in het frame, is het ons gelukt een geavanceerde ebike te maken die je toch gewoon veilig kunt achterlaten op straat.'

●       De Electrified S laad je op met een adapter. Al hoef je dat niet vaak te doen, want met een volle batterij heb je 120 km ondersteuning met een snelheid tot  25 km/h (in de VS zelfs tot 32 km/h!). De batterij (418Wh capaciteit) is volledig in het frame verwerkt.

●       De super stille voorwielmotor is door VanMoof zelf ontwikkeld. Met een knopje op het stuur krijg je een extra power boost, handig als je een heuvel over moet of als eerste weg wilt zijn bij een stoplicht.

●      Het frame is volledig gemaakt van geanodiseerd aluminium, daardoor weegt de fiets slechts 18,4 kilo en is de Electrified S een van de lichtste ebikes ter wereld.

●       De elektronica die in de fiets is verwerkt, is volledig in eigen huis ontwikkeld. Met behulp van de speciale VanMoof applicatie pas je de verlichting en snelheidsinstellingen on the go aan. En mocht je fiets gestolen worden, dan activeer je het GSM en het Bluetooth trackingsysteem met één druk op de knop.

●      Nooit meer zoeken naar je sleutels! Kom je in de buurt van de fiets, dan herkent hij zijn baasje meteen en springt de Electrified S automatisch aan. Één vinger op het digitale touchpad dashboard is genoeg om het slot te openen. In het frame is een scherm geïntegreerd, waarop je de snelheid afleest en de status van de batterij en motor checkt.

Voor een hele kleine groep kopers is de Electrified S beschikbaar voor een speciale prijs van €1.998,-. Daarna is de fiets te bestellen voor €2298,- en vanaf juni dit jaar bij je geleverd. Vanaf augustus is de fiets ook in de brandstores verkrijgbaar voor €2.998,-.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.