Ads Top

Samenwerking provincie en ESA ESTEC voor nieuwe R-net halte

De eindhalte van R-net op het terrein van ESA ESTEC in Noordwijk wordt flink verbeterd. ESA ESTEC-directeur Franco Ongaro en gedeputeerde Floor Vermeulen tekenden daarvoor 18 februari een samenwerkingsovereenkomst.

De werkzaamheden starten in maart, zodat de nieuwe eindhalte in mei klaar is voor de start van de nieuwe R-net buscorridor Leiden Centraal - Katwijk - Noordwijk.

De nieuwe R-net eindhalte op het terrein van ESA ESTEC is een van de maatregelen op de R-net buscorridor Leiden Centraal – Katwijk – Noordwijk, en wordt gefinancierd door provincie Zuid-Holland.

De nieuwe R-net eindhalte komt op de plaats van de bestaande bushalte op ESA ESTEC terrein. De nieuwe 9,5 meter brede R-nethalte is volledig toegankelijk voor alle reizigers. De halte is uitgerust met een comfortabele abri, LED-verlichting en digitale informatieborden met actuele reisinformatie. Voor het voor- en natransport kunnen reizigers straks hun fiets stallen in een fietsenstalling. Deze wordt uitgevoerd in ESA ESTEC blauw.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.