Ads Top

Twee voor de prijs van één naar evenementen met het OV

In oktober kunnen reizigers in het regionaal openbaar vervoer in oost Nederland (uitgezonderd Twente) voordelig naar een aantal geselecteerde evenementen. Voor Miracle of Lights in Slagharen, Halloween Fright Nights in Walibi, het Sprookjesfestival in Arnhem en Disney live Mickey's Rockin' Road Show geldt dat twee personen reizen voor de prijs van één. Reizigers kunnen met hun Ervaar het OV- actieticket ook nog speciale acties op de bestemming verwachten. Zoals dertig procent korting op de toegang tot Slagharen en gratis een gevulde kabouterpuntzak op het Sprookjesfestival.
De actietickets kunnen aangevraagd worden via  Ervaarhetov.nl. Het ticket, voorzien van naam en reisdatum, moet worden uitgeprint om aan de buschauffeur of treinsteward te kunnen tonen. Op de website www.ervaarhetov.nl staat alles over de speciale acties op de bestemmingen en vele andere reisaanbiedingen. Daar staan ook de voorwaarden en de gebieden waar de actie geldig is.
De provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland, de Stadsregio Arnhem Nijmegen en de vervoersbedrijven Arriva, Breng, Connexxion en Syntus zijn initiatiefnemers van Ervaar het OV. Doel is om mensen te inspireren meer gebruik te maken van het regionale openbaar vervoer. De acties van Ervaar het OV zijn geldig in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland, met uitzondering van de regio Twente, gemeente Almere en alle lijnen van de NS. De actie geldt ook in de treinen van de Vechtdallijn die Zwolle en Emmen met elkaar verbindt.

Data evenementen
Miracle of lights Slagharen 5 tot en met 27 oktober
Haloween Fright Nights Walibi 11, 12, 13 oktober; 18, 19, 20 oktober; 25, 26, 27 oktober
Sprookjesfestival Arnhem 12 tot en met 20 oktober
Disney live Arnhem 25 tot en met 27 oktober

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.