Ads Top

Reparatie busbaan bij halte Bornholm in Hoofddorp

Van zaterdagavond 22 tot zondagavond 23 november 2014 herstelt de provincie de busbaan bij halte Bornholm aan de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp. Dit veroorzaakt verkeers- en geluidshinder. Halte Bornholm is tijdens het werk gesloten. Voor busreizigers wordt daarom een tijdelijke halte ingericht.

De busbaan is beschadigd doordat betonnen platen onder het asfalt zijn verzakt. Om te voorkomen dat de platen verder doorzakken en het asfalt scheurt, moet de situatie snel worden aangepakt. Hiermee komt ook een einde aan de geluidsoverlast van bussen die over de hobbels rijden.

De herstelwerkzaamheden worden binnen 24 uur uitgevoerd, tussen zaterdag 22 november 22.00 uur en zondag 23 november 22.00 uur. Om verkeershinder op dit drukke traject zoveel mogelijk te beperken, wordt ook ’s nachts gewerkt. De provincie neemt alle mogelijke maatregelen om geluidsoverlast voor omwonenden te beperken.

Tijdens het werk is bushalte Bornholm gesloten in beide richtingen. De R-net bus wordt omgeleid via de rijbaan. Busreizigers kunnen gebruik maken van een tijdelijke halte bij de kruising Van Heuven Goedhartlaan/Skagerak/Sont.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.