Ads Top

Wervingscampagne openbaar vervoer Utrecht van start

"Dat is werken bij de provincie Utrecht!" Onder die titel gaat de provincie Utrecht zich actief bekend maken op de arbeidsmarkt met een gerichte campagne en een website. De provincie is met name op zoek naar nieuwe collega’s die gespecialiseerd zijn in openbaar vervoer.

Het regionale openbaar vervoer is sinds 1 januari 2015 onder de hoede van de provincie Utrecht. De bouw van de nieuwe tramverbinding tussen Utrecht Centraal en De Uithof / Utrecht Science Park is een van de grote projecten van de afdeling openbaar vervoer (OV). Tegelijk werkt men aan een nieuwe remise in Nieuwegein en aan een complete renovatie van de huidige trambaan, aanpassing van alle haltes en een volledig geïntegreerd OV-systeem per 2020. Ook voor het busvervoer en gebruik van de regiotaxi staan nieuwe projecten op stapel.

De website met vacatures bij de afdeling openbaar vervoer van provincie Utrecht is een pilot. Het totale overzicht van vacatures bij de provincie Utrecht is op deze website te vinden. Het plan is om de website met open functies bij afdeling Openbaar Vervoer op termijn uit te bouwen tot een platform waarop alle vacatures bij provincie Utrecht staan vermeld.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.