Ads Top

Nu inschrijven voor Basistraining Reizigersinvloed

Mensen die meer willen weten over het openbaar vervoer kunnen zich nu inschrijven voor de Basistraining Reizigersinvloed op 22 maart. Deze training van een dag is speciaal voor nieuwe en beginnende leden van een ROCOV of reizigersoverleg. En ook voor Rover-leden die hun kennis over het openbaar vervoer willen opfrissen of uitbreiden. Je hoort onder meer hoe het OV is georganiseerd en wat reizigers willen.

De nadruk van deze training ligt op de invloed die je kunt uitoefenen als vertegenwoordiger van reizigers. Naast de formele invloed (advies) komt de informele invloed (lobby) aan bod. We oefenen daar ook mee. Zo krijg je praktische tips om goed in een ROCOV te kunnen functioneren.

De Basistraining Reizigersinvloed wordt verzorgd door twee ervaren docenten. Marc Maartens is adviseur-publicist en schrijft voor vakblad OV-Magazine. Hij heeft een brede kennis van het OV. Dick Wijen is oud-bestuurslid van Rover met een lange staat van dienst binnen de vereniging. Dankzij deze docenten is deze dag levendig en interactief.

De training is op vrijdag 22 maart 2019 in Amersfoort. Deelname kost 250 euro voor ROCOV-leden, inclusief BTW, reiskosten, lunch en consumpties. De meeste ROCOV’s vergoeden deze kosten. Klik hier om u aan te melden. De training staat ook open voor mensen die werken bij een adviesbureau, koepelorganisatie, overheid of vervoerbedrijf. Zij betalen 350 euro. Bij deze training krijgt u het ‘Handboek Reizigersinvloed’.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.