Ads Top

Innovatieve ideeën gezocht om het OV te verbeteren

Idee voor een slimmer OV? Iedereen met hart voor het OV wordt in het kader van 'Slim OV-Idee' uitgedaagd met een origineel idee te komen waarmee het openbaar vervoer wordt verbeterd. Deelnemers maken kans op een prijs van € 5000,- en een uitnodiging van één van de OV-partners om het idee daadwerkelijk te realiseren.

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag en de Provincie Zuid-Holland zijn de initiatiefnemers en realiseren Slim OV- Idee met de OV-partners RET, HTM, NS, Connexxion, Arriva en Waterbus. Zij dagen reizigers, studenten en bedrijven uit hun creatieve idee in te dienen op slimovidee.nl. Na acceptatie krijgen de deelnemers van de competitie hulp van professionele businesscoaches. Hiervoor is een speciaal online Slim OV-Idee Community platform gebouwd.

De uiterste inleverdatum is 8 mei 2017, maar hoe eerder het idee ingediend wordt, hoe langer de coaches kunnen helpen om het idee verder aan te scherpen. Alle ideeën maken kans op adoptie door een OV-bedrijf, de winnaar krijgt daar bovenop een prijs van € 5000,-.Rover zal naast andere OV-partijen zitting nemen in de jury.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.