Ads Top

Syntus presenteert busvloot Almere

Syntus, onderdeel van Keolis, maakte onlangs bekend met welke bussen de mobiliteitsaanbieder vanaf 10 december 2017 in de gemeente Almere gaat rijden. Veruit het grootste deel van de reizigers in stad en streek wordt vanaf 10 december vervoerd met 15 meterbussen van MAN. “Met deze bussen kunnen we met de hoge frequentie de benodigde capaciteit waarborgen.”, aldus Manon Denessen, woordvoerder van Syntus-Keolis.
 
Door de specifieke indeling en voorzieningen als een veiligheidsruit en geen contant geld aan boord krijgen de chauffeur een veilige werkplek. “Omdat rijden met deze 15 meter bus voor veel chauffeurs weer even wennen is, zorgen we ervoor dat onze nieuwe collega’s straks goed getraind op de juiste bus de weg op gaan. Met de bussen van Almere erbij heeft Syntus-Keolis de grootste 15-meter vloot in Nederland”, vertelt Manon Denessen
 
De bussen voor de stadsdienst vallen op door het frisse ontwerp. Ze gaan rijden onder het merk allGo. Keolis staat als afzender op de voertuigen. “Met een echt merk werken we aan herkenbaarheid van het busvervoer voor de reiziger. Daarom ontwikkelde we het merk allGo speciaal voor Almere.”.
De streekbussen gaan rijden in  de R-net huisstijl.

V

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.