Ads Top

P+R Abcoude uitgebreid met 50 parkeerplaatsen

Het P+R-terrein bij NS-station Abcoude is vergroot en verbeterd. Het vernieuwde terrein is dinsdagmiddag 29 augustus door Alberta Schuurs, wethouder Verkeer van gemeente De Ronde Venen, officieel in gebruik genomen. De uitbreiding is een project van Goedopweg, het samenwerkingsverband van overheden en werkgevers om de regio Utrecht bereikbaar te houden.

De capaciteit van het P+R-terrein in Abcoude is uitgebreid met 50 parkeerplaatsen. Hiermee komt het totale aantal parkeerplaatsen van het zuidelijke parkeerterrein op 110. Op de P+R waren regelmatig alle parkeerplaatsen bezet. Naast de uitbreiding zijn ook alle bestaande parkeerplaatsen opnieuw bestraat. Aan de groene inpassing van het terrein wordt komende tijd nog verder gewerkt. Al eerder is het aantal fietsklemmen bij het Station Abcoude onder vlag van Goedopweg vergroot.

Om de uitbreiding te vieren krijgen gebruikers deze week ’s ochtends en ’s avonds gratis koffie of thee aangeboden (tussen 7.30 – 9.00 uur en 17.00 – 18.00 uur). Ook ontvangen automobilisten een financiële vergoeding van 20 euro voor hun eerste OV-dagen wanneer zij zich registreren via de ‘Neem een OV-dag’ app van Goedopweg.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.