Ads Top

TripKey OV kaart voor toeristen nu ook bij Amsterdam Ticket Shop

Vanaf nu zijn de TripKey OV-kaarten in de Amsterdam Circle Line ticket shop - Amsterdam Ticket Shop op de Kerkstraat 155a - verkrijgbaar. De samenwerking tussen TripKey en Amsterdam Circle Line biedt toeristen een totale oplossing waardoor zij makkelijk en zorgeloos, bijvoorbeeld, met een tram naar de boot en van de boot in een bus stappen. De centrale locatie van de shop op de Kerkstraat is een ideale uitgifte-punt voor TripKey in Amsterdam.

TripKey is een OV-kaart die toegang geeft tot alle openbaar vervoermiddelen in Nederland. De kaart kan gebruikt worden om met de trein, bus, metro of tram te reizen en zelfs om een OV-fiets te huren. TripKey is de enige “pay-as-you-go” OV-kaart met nationale dekking die gekoppeld is aan een creditkaart. Voor buitenlandse bezoekers verrijkt TripKey hun ervaring. Hiermee kunnen toeristen Nederland ten volle en zorgeloos ontdekken en beleven.

In mei 2017 heeft Rederij ’t Smidtje het product Amsterdam Circle Line geïntroduceerd dat twee mogelijkheden biedt om Amsterdam vanuit het water te ervaren. Een speciale anderhalf uur vaartocht langs alle historische plekken van Amsterdam en een 24uur hop-on-hop-off ticket met de vrijheid om de hele dag aan en van boord te gaan. Amsterdam Circle Line vaart met comfortabele halfopen boten met gidssysteem, verwarmde stoelen en gastvrije schipper. Alle opstap locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  Op- of afstappen kan op de volgende beroemde locaties: Anne Frank huis, Bloemenmarkt, Stadhuis de Stopera, Centraal Station Oost, de Wallen en het Museum District.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.