Ads Top

Rover is op zoek naar OV-reizigers in het Gooi

Rover nodigt reizigers uit om ervaringen met openbaar vervoer in het Gooi uit te wisselen. Tijdens een kennismakingsavond op woensdag 25 oktober in Hilversum stelt Rover ’t Gooi zichzelf voor en gaat de Rover-afdeling in gesprek met mensen die regelmatig gebruik maken van het OV in het Gooi.

Rover heeft de afdeling ’t Gooi nieuw leven ingeblazen. De kersverse afdeling staat te popelen om zich in te zetten voor het openbaar vervoer in de regio. Want er wordt veel gesproken over OV in het Gooi maar weinig met de reiziger zelf, stelt de Rover-afdeling. Het Gooi lijkt door zijn ligging tussen de steden Amsterdam en Utrecht en het oosten en noorden van Nederland vooral een doorreisfunctie te hebben, terwijl er ook de nodige aandacht moet worden besteedt aan de ontsluiting van het Gooi zelf.

Rover-afdeling ’t Gooi wil actief deelnemen aan gesprekken over de regio. Hiervoor is het belangrijk om de mening van de reiziger te vertegenwoordigen. Hoe denkt de reiziger in het Gooi over het openbaar vervoer? Wat is er nu goed en wat kan er beter?

Reis je regelmatig met het OV in het Gooi en heb je hier een mening over? Dan ben je van harte welkom bij de kennismakingsavond op woensdag 25 oktober tussen 19:00 en 21:00 uur in Café Dudok te Hilversum. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.