Ads Top

Werkzaamheden Spoorlaan in Tilburg

Het busstation, stationsplein en de Spoorlaan in Tilburg worden vernieuwd. In december 2018 is het een groene, duurzame omgeving waar plaats is voor voetgangers, fietsers, auto- en busverkeer.

Het nieuwe busstation aan de Spoorlaan is in december 2018 klaar. Hiervoor moet het appartementencomplex Tilburion wijken. Op donderdag 1 maart geeft wethouder Berend de Vries het startsein voor de grote sloop. Afgelopen weken werden de appartementen leeggemaakt. 90 procent van het beton wordt teruggewonnen als bouwstof.

Vanaf 12 maart zijn er voorbereidende werkzaamheden op de Spoorlaan. Nutsvoorzieningen worden vernieuwd en verlegd. Er worden alternatieve rijbanen aangelegd en bomen gekapt. Voor deze bomen komt veel groen terug in de plaats. In het nieuwe ontwerp is veel ruimte voor groen. Zowel op de grond, in vakken, als voor bomen en groene daken op de nieuwe fietsenstallingen.

Voor meer informatie over de werkzaamheden tot aan december 2018 kun je terecht op de bouwapp van de aannemer BAM. Zoek op 'BAM Projecten' in je App- of Playstore en selecteer Spoorlaan Tilburg.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.