Ads Top

Meteen populair: op ns.nl treinkaartje kopen met creditcard

Zonder enige publiciteit geïntroduceerd en nu al populair op de website van NS: een treinkaartje kopen met creditcard. NS richt zich hiermee op reizigers die elders al gewend zijn om met creditcard te betalen zoals expats. Deze hebben soms ook geen Nederlandse bankrekening en kunnen daardoor iDeal niet gebruiken. Ook grensstreekbewoners uit België en Duitsland die de trein in Nederland willen pakken kunnen nu simpel met creditcard afrekenen.

Binnen een paar dagen is deze optie al duizenden keren gebruikt en inmiddels wordt al ruim 7 procent van alle transacties op ns.nl met creditcard afgerekend. Dat is echt fors voor een nieuwe optie.

NS heeft nog wel een kleine aanpassing doorgevoerd. Nu kan de reiziger nog kiezen tussen VISA, Mastercard en American Express. Dit wordt één optie. Reizigers hoeven dan alleen hun creditcardnummer in te voeren. Internationale treinreizigers kunnen al langer met hun creditcard terecht op de website van NS International. Ook is het sinds vorig jaar mogelijk om met creditcard te betalen bij de NS-kaartautomaten en de Tickets & Service-balies.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.