Ads Top

Werkzaamheden busbaan Eindhoven

Van 27 mei (9.00 uur) tot en met 29 mei (6.00 uur) wordt er gewerkt aan de busbaan op de Aalsterweg. Tijdens deze werkzaamheden is de Aalsterweg afgesloten tussen de Boutenslaan / Leostraat en de Anna Bijnsweg / Biesterdwarsweg. Vanaf 29 mei is de Aalsterweg weer open voor doorgaand verkeer. De busbaan blijft nog ongeveer 2 weken afgesloten zodat het beton voldoende kan uitharden.

De omleidingsroute wordt ter plekke aangegeven met gele borden. Ook de bus zal een andere route rijden. Kijk voor meer informatie over de busroute op hermes.nl. Parkeren is niet mogelijk ter hoogte van de werkzaamheden. De voet- en fietspaden blijven tijdens de werkzaamheden wel bereikbaar.

Het beton van de busbaan moet worden gezaagd. Deze werkzaamheden zorgen in de avond van 28 mei voor ernstige geluidsoverlast en mogelijk ook in de nacht van 28 op 29 mei. Normaal gesproken is het zaagwerk om 23.00 uur klaar. Dit is ook afhankelijk van het weer. De eindtijd van het werk kan daarom afwijken.

Het is belangrijk dat het niet te veel regent tijdens de werkzaamheden. Mocht het weer niet goed genoeg zijn om de busbaan te repareren, dan worden de werkzaamheden verplaatst naar een andere periode.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.