Ads Top

Komend weekend werkzaamheden rond Weesp en Diemen

ProRail werkt komend weekend onder meer rond Weesp, Diemen Zuid en Amsterdam Muiderpoort. De werkzaamheden starten in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 augustus. Op maandag 14 augustus om 5.00 uur wordt het treinverkeer weer hervat. NS zet stop- en snelbussen in. Reizigers moeten rekening houden met omreizen, extra overstappen of gebruikmaken van bussen. Extra reistijd bedraagt tussen de 15 en 30 minuten. NS adviseert reizigers om voor vertrek de NS Reisplanner te raadplegen en ruim de tijd te nemen voor hun reis naar Schiphol. Op de stations worden extra servicemedewerkers ingezet om reizigers te assisteren.

De Intercity Hannover-Berlijn rijdt dit weekend niet tussen Amsterdam Centraal-Amersfoort en v.v.

De afgelopen twee weken zijn reizigers op de betreffende trajecten via informatiekaartjes die uitgedeeld zijn in de trein hiervan al op de hoogte gesteld. Daarnaast hebben vaste klanten een bericht ontvangen.

Voor actuele reisinformatie en reisadviezen kunnen reizigers terecht op de Reisplanner op ns.nl of de Reisplanner Xtra app. Voor een persoonlijk reisadvies zijn NS servicemedewerkers op het station beschikbaar.

ProRail voert diverse werkzaamheden uit op drie locaties in de nabije omgeving van Diemen, Weesp en Amsterdam Muiderpoort, van donderdagnacht van 11 op 12 augustus tot maandagochtend 14 augustus 05.00 uur. In deze periode wordt het spoor vernieuwd en worden nieuwe wissels in werking gesteld, waardoor treinen harder kunnen rijden. Bij Diemen verwijdert ProRail oude wissels en wordt  een keervoorziening aangelegd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.