Ads Top

Start grote spoorvernieuwing Eindhoven

Zaterdag 5 augustus start in de vroege ochtend de grote spoorvernieuwing ten westen van station Eindhoven. ProRail en aannemer Swietelsky vernieuwen dan in negen dagen tijd 15 wissels en meerdere stootjukken. Een mega-klus dus.

Na de laatste trein wordt het spoor in de nacht van op zaterdag buiten dienst genomen. Vanaf dat moment is er beperkt tot geen treinverkeer meer mogelijk tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch / Tilburg. Met groot materieel worden bestaande wissels opgebroken en afgevoerd. Daarna kan worden gestart met de aanvoer van nieuw materieel. Voor de uitvoering staan tientallen spoorwerkers gereed. 

Vanaf zaterdag 5 tot en met zondag 13 augustus is er geen of beperkt treinverkeer mogelijk tussen Eindhoven en Boxtel. Als alternatief vervoer zet NS voor haar reizigers bussen in. Reizigers wordt geadviseerd de reisplanner kort voor vertrek te checken voor het meest actuele reisadvies en rekening te houden met 15 tot 30 minuten extra reistijd afhankelijk van het traject en het tijdstip van reizen. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.