Ads Top

Valleilijn viert 10 jarig bestaan met Food & Winter Festival

De Valleilijn bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd. Met een hop on, hop off festival. Op zaterdag 10 december vind je bij de bus- en treinstations van de Valleilijn (Wageningen – Ede-Wageningen – Amersfoort) het Food & Winterfestival. Bovendien kun je de hele dag gratis reizen met de Valleilijn trein.

Op 10 december reis je gratis met de Valleilijn trein tussen Ede-Wageningen en Amersfoort. De Valleilijn bus (Wageningen – Ede-Wageningen) is gratis tussen 11.00 – 16.00 uur. Bij verschillende stations zijn feestelijke activiteiten allerlei foodtrucks.


Het festival wordt georganiseerd door de Provincie Gelderland, Connexxion en Syntus, die verantwoordelijk zijn voor de Valleilijn. Dit in nauwe samenwerking met de diverse gemeenten waar de Valleilijn rijdt. Nu tien jaar later blijkt dat de lijn in een grote behoefte van reizigers voorziet. Het is een belangrijke verbinding geworden in de regio en naar de Randstad. Het is dus uitermate succesvol te noemen, zodanig dat er zelfs volgend jaar twee extra treinen bij zullen komen op het traject.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.