Ads Top

Arriva beste met Wifi

Uit een enquĂȘte van Rover Jong onder 481 respondenten blijkt dat een meerderheid van de jongeren treinwifi vaak gebruikt en dat het belangrijkste verbeterpunt de snelheid is. Het meest tevreden zijn jongeren over de Wifi van Arriva. Rover Jong deed in juni 2016 onderzoek naar de ervaringen van jongeren met treinwifi. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen over hoe jonge reizigers de wifi gebruiken, werd er zowel online als op straat een enquĂȘte gehouden onder jonge treinreizigers.

Uit de resultaten komt naar voren dat een groot deel van de geĂ«nquĂȘteerden Wifi in de trein veel gebruikt: 51 procent maakt wekelijks of vaker gebruik van de Wifi in de trein. Er is onderzocht hoe de treinwifi bij alle vervoerders gebruikt en gewaardeerd wordt, waarbij Arriva als aanbieder het beste scoorde, gevolgd door Breng en op de derde plaats NS.

Ook is er gevraagd naar de wensen van jonge treinreizigers op het vlak van treinwifi. Wifi wordt nu vooral gebruikt voor communicatie, sociale media, nieuws, school/werk gerelateerde zaken en voor reisinformatie. Meer dan 20% van de geĂ«nquĂȘteerden wil treinwifi ook graag gebruiken voor het streamen van series, video's en muziek.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.