Ads Top

Regiotaxi Utrecht krijgt nieuwe vervoerder voor Utrecht en Maarssen

Vervoersorganisatie De Vier Gewesten verzorgt vanaf 1 oktober 2016 het vervoer met de Regiotaxi Utrecht in het gebied van de gemeente Utrecht en Stichtse Vecht (Maarssen). Dat is de uitkomst van een Europese aanbesteding in opdracht van de provincie Utrecht en de gemeenten Utrecht en Stichtse Vecht.
 
De looptijd van het nieuwe contract voor Regiotaxi Utrecht is tot 15 augustus 2018, met een optie op verlenging met twee jaar. De nieuwe vervoerder gaat per 1 oktober 2016 rijden. Er zijn met de komst van deze nieuwe vervoerder voor de reiziger geen wijzigingen in de dienstverlening.

Transvision is in de gemeenten Utrecht en Stichtse Vecht (Maarssen) verantwoordelijk voor het vervoer voor Regiotaxi Utrecht tot aan het moment dat het nieuwe contract ingaat. Het vervoer voor Regiotaxi Utrecht in de overige gemeenten Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, De Bilt, Zeist en Bunnik wordt verzorgd door Willemsen de Koning. Hier verandert niets.

Regiotaxi Utrecht is openbaar vervoer van deur tot deur, van en naar een opstapplaats of een halte van het openbaar vervoer. Regiotaxi Utrecht is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.