Ads Top

Let op: werkzaamheden rond Schiphol

Op vakantie? Dan ben je nu vast druk bezig met pakken. De vliegreis heb je vast goed voorbereid. Je treinreis naar het vliegveld ook? Hou er rekening mee dat we van maandag 1 tot en met dinsdag 9 augustus aan het spoor rondom Schiphol werken.

In deze periode sluiten we de nieuwe sporen tussen Schiphol en Duivendrecht aan op de bestaande sporen. Een belangrijke mijlpaal in het bereikbaar houden van Schiphol per spoor. Dit werk zorgt ervoor dat er in die periode geen treinverkeer mogelijk is tussen Schiphol en Duivendrecht. Daarnaast gaan we op dinsdag 2 augustus ook aan de slag op het traject Schiphol – Amsterdam Sloterdijk. Ook op dat traject is op 2 augustus geen treinverkeer mogelijk. Ons advies is dan ook: bereid je treinreis richting het vliegveld goed voor

In de vakantietijd is het minder druk in de trein en daarom pakken we in die pereiode groot werk aan. Daardoor hebben minder reizigers last van buitendienststellingen. Dit doen we om meer ruimte te maken op het spoor voor het reizigers- en goederenvervoer en om het spoor sneller en meer comfortabel te maken voor reizigers. Kijk op onze site voor alle geplande werkzaamheden van 48 uur en langer die in de komende 3 maanden op het programma staan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.